Ad

Híreink » Új szelek fújnak a Citroen standján

« Vissza a hírekhez

A 2016-os Genfi Autószalonon a Citroën új márkapozicionálási folyamata újabb szakaszába lép: a bemutatott új termékek, illetve tanulmányautók és a mögöttük álló partneri kapcsolatok egytől egyig az energia és a frissesség jegyében születtek. Az ügyfelek életét megkönnyítő szolgáltatások köre is tovább bővül. A dinamikus megújulás jegyében a Citroën az elfogadott sztereotípiák megkérdőjelezését hirdeti. Ez a tendencia világosan tetten érhető a márka standján, és 2016 folyamán még tovább erősödik.

01. ÚJDONSÁGOK

Genfi standján a Citroën csupa energiától és frissességtől duzzadó autót állít ki, melyek – függetlenül attól, hogy melyik szegmensbe tartoznak – egytől egyig a jó közérzetet állítják a középpontba. A márka a rá jellemző kreativitás és merészség jegyében egyben új partnerekkel is együttműködik.

– Citroën SpaceTourer világpremier és Citroën SpaceTourer Hyphen koncepcióautó

– A Citroën SpaceTourer egy sokoldalúan használható karakteres, modern személyszállító busz, mely választ ad a mai nagycsaládok, baráti társaságok és vállalati ügyfelek igényeire.

– A szériamodellt egy színes és energikus tanulmány, a francia „HYPHEN HYPHEN” electropop formációval való együttműködésből született Citroën SpaceTourer Hyphen koncepcióautó kíséri. A tanulmány a nevében szereplő „kötőjelhez” (hyphen) híven összeköttetést teremt a baráti társaságok és a vállalati ügyfelek, az egyterűek és a SUV-ok, a városok és a végtelen távlatok között. Ez az életteli és színpompás 4×4-es „világjáró” nagy utazásokra és kalandokra csábít, és még inkább a kényelemre és a szabadidős jellegre helyezi a hangsúlyt, mint a szériamodell. Bemutató a Genfi Autószalonon, a márka standján, március 1-jén, 9h30-kor a sajtókonferencián, a HYPHEN HYPHEN együttes társaságában.

– Citroën E-MEHARI: ez a modell jóval több, mint egy tréfás utalás a márka ikonikus modelljére, a Méharira: egy teljesen elektromos, 4 személyes kabrió, modern és bohókás külsővel.

Citroën C4 Cactus: kétféle új megjelenés

– Vadonatúj, 100% outdoor változat, melynek kialakításában a szörfös világ egyik ismert szereplője is részt vett: a különleges kiadású Citroën C4 Cactus RIP CURL modellen a tapadás optimalizálását célzó Grip Control mellett látványos stíluselemek is helyet kapnak;

– A fehér különféle árnyalataiban pompázó Citroën C4 Cactus „W” elegáns külsőt öltött.

02.  ALAPKÍNÁLAT: KÉNYELEM ÉS HATÉKONYSÁG ÖSSZHANGJA

Genfben a Citroën a dizájn, a kényelem és a hasznos technológia jegyében újkeletűbb vagy frissen korszerűsített modelleket is kiállít: ilyen a C4 Picasso, a C1, a C4 vagy a Berlingo. Minden Citroën modell közös jellemzője és a márka valóságos védjegye a minden szinten megnyilvánuló kényelem, mely a jó közérzetet szolgálja és az autózás újfajta élményét nyújtja. A különleges vezetési élményről hatékony erőforrások – a háromhengeres PureTech benzinmotorok (melyek közül a turbóváltozatot 2015-ben az év motorjának választották) és a BlueHDi dízelmotorok – gondoskodnak. Az utóbbiaknál alkalmazott SCR technológia elismerten a leghatékonyabb megoldás a nitrogén-oxidok kezelésére és a CO2-kibocsátás alacsony szinten tartására. A különleges élmények és a kényelem középpontba helyezése a márka genfi standjának kialakításában is tetten érhető. A fényárban úszó, otthonos térben olyan új helyek várják a látogatókat, mint a „Petit Citroën” vagy a „Maison Citroën”. A standból is ugyanaz az energia árad, mint ami a márka WTCC-részvételét jellemzi. A Genfben új külsővel bemutatkozó C-Elysée WTCC-vel a Citroën 2016-ban harmadszorra is a bajnoki címre tör.

Világpremier: Citroën SpaceTourer

„UNLIMITED LIFE”: a határokat nem ismerő, intenzív életet hirdető Citroën SpaceTourer világpremierjére a Genfi Autószalonon kerül sor.

Az egyterűek és a szabadidő-autók gyártása terén úttörőnek számító CITROËN kiváló szakértelemének köszönhetően a sokoldalú, tágas utazóautók specialistája. A márka a SpaceTourerrel teszi teljessé kínálatát, bebizonyítva ezzel, hogy a kisbuszok szegmensében is képes magasabb szintre lépni. Ez az optimista kisugárzású modell megfelelő választ ad a változó világ kihívásaira, ahol az életmód és a dolgok intézésének módja is folyamatosan változik, és ahol egyre gyakoribb, hogy nem csupán a szabadidős programoknál, hanem a mindennapokban is többen utaznak együtt. Az új CITROËN SpaceTourer az általa kínált háromféle karosszériaváltozattal és a különböző belső kialakítási lehetőségekkel új választ ad a nagycsaládok, a baráti társaságok, valamint a vállalati ügyfelek igényeire. A mai trendeket követő, utazásra termett új kisbusz kompromisszumok nélkül egyesíti magában a kényelmet, a praktikus használatot és az esztétikus megjelenést. Az új platformnak köszönhetően a SpaceTourer dinamikus menettulajdonságokkal és kategóriaelső fogyasztási értékekkel büszkélkedhet. A modell a magas szintű biztonságot szolgáló és a mindennapi közlekedést megkönnyítő technológiák sorával készült.