Ad

Híreink » Új Mégane-Berline – Éleszd fel a benned szunnyadó szenvedélyt!

« Vissza a hírekhez

Formás vállak, precíz vonalak, impozáns hűtőrács, egyedi LED fényjegyek… Az új Renault MÉGANE dinamikus vonalvezetése nem hagyja hidegen az embert. Foglaljon helyet a csúcstechnológiával kialakított pilótafülkében! Gyönyörködjön anyagainak kifinomultságában és legapróbb részletekig kidolgozott elemeinek minőségében!

Csúcstechnológia a vezetőülésben

Az intuitív kezelőszerveknek köszönhetően az új Renault MÉGANE hatalmas középső konzoljával tengernyi funkció válik azonnal elérhetővé. Gyönyörködjön a karcsú műszerfalban és az R-Link 2® multimédia rendszer 8,7”-os érintőképernyőjének kifinomult beépítésében. A 7’’-os digitális műszerfallal kombinált színes head-up display segítségével könnyen tájékozódhat az alapvető információkról. Tapasztalja meg, milyen érzés a Multi-Sense® rendszerrel vezetni!
Intuitív ergonómia
A nagy formátumú R-Link 2® képernyőn megjelenő nagyméretű ikonok és a jól átlátható menü segítségével egy szempillantás alatt hozzáférhet a számos funkcióhoz. A kijelzőre különös gondot fordítottunk azért, hogy a vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információk azonnal eljuthassanak önhöz.

Visio System®

Az új generációs Visio System® vezetéstámogató rendszer 3 hasznos funkción keresztül fokozza a vezetésbiztonságot:
– Jelzőtáblák felismerése
– Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
– Automatikus váltás a tompított és a távolsági fényszóró között.

Kiemelt kényelmet nyújtó ülések

Az új Renault MÉGANE-nal minden egyes utazás élvezet! Az első, körbeölelő ülések duplarétegű szivacsozásuknak köszönhetően kiváló tartást biztosítanak. Az állítható magasság és a deréktámasz egyedi igényekre szabhatóvá teszi, valamint a masszázsfunkció is az emelt szintű kényelmet szolgálja.
Dízelmotor

Az Energy dCi 110 ECO2 motorral szerelt új Renault MÉGANE ökológiai lábnyoma a legkisebb a motorcsaládban. A Stop & Start rendszerhez, valamint az acéldugattyú használatához hasonló innovatív technológiai megoldásai lehetővé teszik, hogy a modell a kategóriája legjobbjai között lehessen a CO2-kibocsátás és az üzemanyag fogyasztás tekintetében. Az új Renault MÉGANE ECO2 motorjának köszönhetően a NEDC-ciklus szerinti fogyasztása mindössze 3,3 l/100 km**, míg a CO2-kibocsátása 86 g/km** szintre csökkent.
Fedezze fel az új Hybrid Assist technológiát!

Hamarosan kapható a Hybrid Assist technológia, az új Renault MÉGANE motorcsaládon belüli újítás, amely még a kategóriában is ismeretlen! Az Energy dCi 110-es motorhoz kapcsolódó technológia a használat egyes szakaszaiban növeli a gyorsulást, különösen az alacsonyabb fordulatszám-tartományban, ami még kellemesebbé teszi a városi vezetést. Ennek a műszaki megoldásnak köszönhetően az új Renault MÉGANE NEDC-ciklus szerinti fogyasztása 2,9 l/100 km** értékre csökken, míg a CO2-kibocsátása mindössze 76 g/km** lesz.