NYITRAI CSOPORT SZERVIZ 5+ PROGRAM

NYITRAI CSOPORT SZERVIZ 5+ PROGRAM

Tökéletes gondoskodás 5 évnél idősebb autójáról!

Az 5 évnél idősebb autók is megérdemlik ugyanazt az odafigyelést és magas műszaki színvonalú szerviztevékenységet, mint fiatalabb társaik!

A Szerviz 5+ programunk keretében márkaszervizeinkben a Nyitrai Csoport által forgalmazott márkáknak megfelelő technológiával és eredeti alkatrészekkel tarthatja karban autóját, munkatársaink megbízható szakértelme mellett! 

Jelentkezzen be szervizre még ma és vegye igénybe Szerviz 5+ kedvezményünket!

Minden, a karbantartáshoz szükséges eredeti alkatrészre 15% alkatrész-kedvezményt és minden karbantartási műveletre 25% munkadíjkedvezményt biztosítunk.*

A programban az első forgalomba helyezéstől számított 5 évnél (60 hónapnál) idősebb autók vehetnek részt, függetlenül attól, hogy az első forgalomba helyezés Magyarországon vagy külföldön történt-e.

Keresse a programban résztvevő márkaszervizeinket és a Szerviz 5+ logóval ellátott ajánlatainkat!

* Az ajánlatok 2024.02.12.-től 2024.05.15-ig érvényesek a Nyitrai Csoport márkaszervizeiben A kedvezményszint az autó életkorának  60. hónapjától indul, így  az garanciaidőn túli, idősebb autók minden szervizére érvényes! A kedvezmény akkor érvényes, ha ügyfelünk a javításhoz, szervizeléshez felhasznált minden alkatrészt és anyagot márkaszervizünkben vásárolt meg a beépítés napján!  Hozott alkatrész beépítése során, illetve ügyfél által hozott  olaj felhasználása során a kedvezmény nem használható fel!
Csak alkatrész vásárlás esetén (pulti eladás) a kedvezmények nem érvényesíthetőek.
Jelen ajánlat más futó kedvezménnyel nem vonható össze.
Az ajánlat a szerződéssel nem rendelkező magánszemélyekre és jogi személyekre vonatkozik.