SZÉCHENYI LÍZING MAX+ KONSTRUKCIÓ

SZÉCHENYI LÍZING MAX+ KONSTRUKCIÓ

ISMERJE MEG A SZÉCHENYI LÍZING MAX+ KONSTRUKCIÓT!

A Széchenyi Lízing MAX+ konstrukció a KAVOSZ Zrt. által működtetett Széchenyi Kártya Program részét képezi, de azon belül elkülönült szabályok szerint működik. A konstrukciónak köszönhetően évi 5,0% fix kamatozással juthat hozzá új haszongépjárművéhez.

 Hol érhető el a Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozási konstrukció?

A NYITRAI CSOPORT bármelyik márkakereskedésben elérhető a Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozás

A SZÉCHENYI LÍZING MAX+ FINANSZÍROZÁSI FELTÉTELEI

Finanszírozható ügyfelek köre:

Finanszírozható eszközök köre: új és használt kishaszongépjárművek és 9 vagy több személyes kisbuszok (Használt gépjárművek csak az eszköz 8 éves kora alatt)

Finanszírozási módok: nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing

Időtartam: 2023.11.30-tól 2024.06.30-ig vagy visszavonásig 

Önerő:  zártvégű pénzügyi lízing esetén a minimális önerő mértéke: 29,13% (kivétel azon vállalkozások, akik nem jogosultak ÁFA visszaigénylésre, esetükben 30%)

Futamidő: 36 – 84 hónap

Minimum finanszírozott összeg: 1 000 000 Ft

Ügyfél által fizetendő kamat és kezelési költség:

  •  fizetendő nettó ügyleti kamat a teljes futamidőre fix 5%/év
  • fizetendő kezelési költség mértéke 0%

Szerződéskötési díj a finanszírozott összeg 2,5%-a, de legfeljebb 2 500 000 Ft.

Biztosítás: Casco biztosítás megkötése kötelező, ahol a Merkantil Bank biztosított vagy társbiztosított vagy tulajdonosi pozíciója megjelölésre kerül

AZ IGÉNYLÉS FONTOSABB LÉPÉSEI

Válassza ki lízingelni kívánt eszközét valamelyik márkakereskedésünkben és kérje a Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozási ajánlatát.

A támogatás igénylés elindítását a Vállalkozás kezdeményezheti személyesen a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban (meghatalmazással a kereskedés is eljárhat az ügyfél nevében) vagy online úton. Online regisztráció esetén is kötelező a személyes azonosítás.

  • A KAVOSZ a rendelkezésre álló dokumentumok  és információk alapján ellenőrzi, hogy a konstrukcióban történő részvételt kizáró körülmények nem állnak-e fenn a Vállalkozással szemben. Igényléshez kapcsolódó további részletek elérhetőek a KAVOSZ weboldalán .
  • a KAVOSZ a jóváhagyásról online értesíti a Merkantil Bankot.
  • Merkantil Bank értesítést küld a kereskedésnek vagy az ügyfélnek, hogy a lízingszerződés megköthető.

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, vagy kérje ajánlatunkat még ma az alábbi ajánlatkérés kitöltésével!

AJÁNLATKÉRÉS

A Merkantil Széchényi Lízing MAX+  finanszírozás zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban érhető el KKV-nak minősülő társas vállalkozások, egyéni vállalkozók, őstermelők, ÖCSG-k, szövetkezetek és egyéb gazdasági tevékenységet folytató jogalanyok számára, ügyleti kamat és kezelési költség támogatással, amely a Széchenyi Kártya Program keretében a KAVOSZ Zrt. irodáiban és partnerirodáiban igényelhető. A Lízingbevevőnek egyszeri szerződéskötési díjat kell fizetnie, amelynek mértéke a finanszírozott összeg 2,5%-a, de legfeljebb 2,5 millió forint. A Lízingbevevő által fizetendő kamat támogatással csökkentett nettó éves ügyleti kamat mértéke  évi  fix 5%. A Lízingbevevőt a támogatás feltételek fennállása időtartamára kezelési költség fizetési kötelezettség nem terheli. Támogatás figyelembevétele nélkül az ügyleti kamat mértéke bruttó évi 11% és a kezelési költség mértéke évi bruttó 0,5 %.  A finanszírozás minimum 36, maximum 84 hónapos futamidővel érhető el. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval a lízingtárgyra teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás (társ) biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. A Merkantil Széchényi Lízing MAX+ finanszírozás további feltételeiről a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatából, a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű és Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén, illetve a KAVOSZ Zrt. honlapján és irodáiban. A Nyitrai Csoport márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal márkakereskedéseinkhez!