Új autószalonnal és új márkákkal bővült a Nyitrai Csoport

Harmadik telephelyét nyitotta meg Pécsen a Nyitrai Csoport. A Schroll József út, valamint a Siklósi útmellett már Kertvárosban, a város déli kapujában is várja ügyfeleit az FX Autóház Kft.

Az új telephelyen a már jól ismert Peugeot márkához a Citroen és a Fiat is csatlakozik, így létrejön a „Stellantis Ház”.

„Az autószalon bővül és ezzel együtt megújul, emellett a szerviz kapacitását is bővítjük. Várhatóan a nyár közepére elkészülünk a munkálatokkal, de addig sem zárunk be, úgy ütemezzük az átalakítást, hogy a Peugeot tulajdonosokat továbbra is a megszokott színvonalon fogadjuk, sőt április 1-től a FIAT modellpalettája is elérhető nálunk”

– mondja Rege Péter márkavezető.

Április első napjától már rendelhetőek a FIAT modellek, hetedik hónaptól pedig a garanciális és garancián túli szervizzel is várja az olasz márka tulajdonosait a Siklósi út 70-ben található márkakereskedés.

A három képviselt márka nagyszerűen kiegészíti egymást az FX Autóházban, a Peugeot a sportos eleganciát képviseli, a Citroen a kényelmes, extravagáns autóival lett népszerű, a FIAT pedig az olaszos életérzést közvetíti. Egy fontos közös pont azonban van mindhárom márkában.

A haszonjármű kínálat mindhárom márkánk esetén nagyon erős. Mivel egy konszernhez tartoznak, természetesen sok a közös műszaki pont, ám a modellpaletták közötti különbségekkel gyakorlatilag a teljes szegmenst le tudjuk fedni. Ugyanakkor a márkák eltérő filozófiájának köszönhetően, ugyanazt a műszaki tartalmat többféle koncepcióval is kínáljuk, ami egyedülálló a haszonjármű piacon

– magyarázza Rege Péter.

Az új autószalonban a csapat kibővül, a Peugeot tulajdonosokat a jól ismert arcok fogadják, és a költözést követően a Citroen ügyfeleit is a megszokott kollégák várják. A FIAT csapat már alakul, a cégcsoportban felhalmozott évtizedes tapasztalata garancia arra, hogy az olasz márka vásárlóit is felkészült és képzett szakemberek fogadják.

További újdonságot jelent, hogy a használtautó program is elindításra kerül a telephelyen.

„Természetesen preferáljuk az itt képviselt márkákat, de más típusokat is szívesen látunk, ebben az esetben is a Nyitrai Csoport tudásbázisára támaszkodunk és nagyon kedvező konstrukciókat tudunk kínálni”

– fűzte hozzá Rege Péter.

Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email